Understanding through Discussion


Welcome! You are not logged in. [ Login ]
EvC Forum active members: 61 (9085 total)
159 online now:
AZPaul3, dwise1 (2 members, 157 visitors)
Newest Member: evolujtion_noob
Post Volume: Total: 897,513 Year: 8,625/6,534 Month: 106/1,588 Week: 57/406 Day: 38/19 Hour: 0/0


Thread  Details

Email This Thread
Newer Topic | Older Topic
  
Author Topic:   Something is wrong Test
bluescat48
Member (Idle past 3558 days)
Posts: 2347
From: United States
Joined: 10-06-2007


Message 1 of 21 (566764)
06-26-2010 10:18 PM


Quote wouldn't work but does now

There is no better love between 2 people than mutual respect for each other WT Young, 2002
Who gave anyone the authority to call me an authority on anything. WT Young, 1969
Since Evolution is only ~90% correct it should be thrown out and replaced by Creation which has even a lower % of correctness. W T Young, 2008

  
Admin
Director
Posts: 12834
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.8


Message 2 of 21 (567372)
06-30-2010 9:06 PM


Sig test
Sig:

--Percy
EvC Forum Director

Replies to this message:
 Message 3 by Percy, posted 06-30-2010 9:09 PM Admin has seen this message but not replied

  
Percy
Member
Posts: 21183
From: New Hampshire
Joined: 12-23-2000
Member Rating: 3.0


Message 3 of 21 (567373)
06-30-2010 9:09 PM
Reply to: Message 2 by Admin
06-30-2010 9:06 PM


Re: Sig test
Again:


This message is a reply to:
 Message 2 by Admin, posted 06-30-2010 9:06 PM Admin has seen this message but not replied

Replies to this message:
 Message 7 by Huntard, posted 07-14-2010 9:07 AM Percy has seen this message but not replied

  
Huntard
Member (Idle past 1663 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 4 of 21 (568711)
07-14-2010 8:54 AM


Test
.

Replies to this message:
 Message 5 by Huntard, posted 07-14-2010 8:54 AM Huntard has replied

  
Huntard
Member (Idle past 1663 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 5 of 21 (568712)
07-14-2010 8:54 AM
Reply to: Message 4 by Huntard
07-14-2010 8:54 AM


Re: Test
.

This message is a reply to:
 Message 4 by Huntard, posted 07-14-2010 8:54 AM Huntard has replied

Replies to this message:
 Message 6 by Huntard, posted 07-14-2010 9:06 AM Huntard has not replied

  
Huntard
Member (Idle past 1663 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 6 of 21 (568713)
07-14-2010 9:06 AM
Reply to: Message 5 by Huntard
07-14-2010 8:54 AM


Re: Test

This message is a reply to:
 Message 5 by Huntard, posted 07-14-2010 8:54 AM Huntard has not replied

  
Huntard
Member (Idle past 1663 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 7 of 21 (568714)
07-14-2010 9:07 AM
Reply to: Message 3 by Percy
06-30-2010 9:09 PM


another test
Testy testy, will it work?
{ABE} Apparently it will.
Ok, no idea what caused the error message that made me post massively in the "world cup" thread, so I'll stop now.
Edited by Huntard, : No reason given.

This message is a reply to:
 Message 3 by Percy, posted 06-30-2010 9:09 PM Percy has seen this message but not replied

Replies to this message:
 Message 8 by Admin, posted 07-14-2010 9:19 AM Huntard has replied

  
Admin
Director
Posts: 12834
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.8


Message 8 of 21 (568715)
07-14-2010 9:19 AM
Reply to: Message 7 by Huntard
07-14-2010 9:07 AM


Re: another test
Can you describe what happened?

--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 7 by Huntard, posted 07-14-2010 9:07 AM Huntard has replied

Replies to this message:
 Message 9 by Huntard, posted 07-14-2010 9:26 AM Admin has replied

  
Huntard
Member (Idle past 1663 days)
Posts: 2870
From: Limburg, The Netherlands
Joined: 09-02-2008


Message 9 of 21 (568716)
07-14-2010 9:26 AM
Reply to: Message 8 by Admin
07-14-2010 9:19 AM


Re: another test
Well, I clicked the reply button under Oni's post in the "World cup" thread, to congratulate him.
I typed my message, previewed it, and then hit "submit". Then I got an error message, so I hit the "back" button on my browser and tried again, same error.
So, I went to the topic proper again and tried the whole thing again a couple of times. Every time I got the same error message.
Then I checked the "all topics" page, I noticed I had in fact posted 5 times to the thread.
I don't remember the exact message, I do remember it telling me to send an e-mail to "**********", and since I didn't know that adress, I didn't send a mail.
That's when I tried to recreate the problem here, to see if I could get the exact error message again, but everything went fine.
Edited by Admin, : Security.

This message is a reply to:
 Message 8 by Admin, posted 07-14-2010 9:19 AM Admin has replied

Replies to this message:
 Message 10 by Phat, posted 07-14-2010 9:39 AM Huntard has not replied
 Message 11 by Admin, posted 07-14-2010 9:59 AM Huntard has not replied

  
Phat
Member
Posts: 16370
From: Denver,Colorado USA
Joined: 12-30-2003
Member Rating: 1.1


Message 10 of 21 (568717)
07-14-2010 9:39 AM
Reply to: Message 9 by Huntard
07-14-2010 9:26 AM


Re: another test
should i try and replicate what huntard did? (to check it)

This message is a reply to:
 Message 9 by Huntard, posted 07-14-2010 9:26 AM Huntard has not replied

  
Admin
Director
Posts: 12834
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.8


Message 11 of 21 (568718)
07-14-2010 9:59 AM
Reply to: Message 9 by Huntard
07-14-2010 9:26 AM


Re: another test
The problem you encountered is now fixed for the "post a message" function, but it could occur again for other functions. It happens because I enabled a "report potential security hole" feature, and I'm hoping members will report the problem each time they see one. Look for a message that says something like:
Insecure $ENV{PATH} while running with -T switch at MailLib.pm line 106.
The portion that should always be there will be "while running with -T switch at".
Hi Phat - there's no point repeating that test, it's fixed now for that function.

--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 9 by Huntard, posted 07-14-2010 9:26 AM Huntard has not replied

  
CosmicChimp
Member
Posts: 311
From: Muenchen Bayern Deutschland
Joined: 06-15-2007


Message 12 of 21 (568733)
07-14-2010 12:09 PM


Glad you got the board up and running.
I cannot get the "goto first unread post" arrow symbol to disappear. I click the folder icon and then the arrow blinks a bit but then never goes away. I can go into the thread itself and then come back and it is gone, but not by simply clicking the folder to its right.

Replies to this message:
 Message 13 by Admin, posted 07-14-2010 12:23 PM CosmicChimp has seen this message but not replied
 Message 18 by Admin, posted 07-14-2010 10:02 PM CosmicChimp has seen this message but not replied

  
Admin
Director
Posts: 12834
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.8


Message 13 of 21 (568734)
07-14-2010 12:23 PM
Reply to: Message 12 by CosmicChimp
07-14-2010 12:09 PM


Thanks for letting me know - I can't test everything, at least not quickly.
I'll get to this as soon as I can.

--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 12 by CosmicChimp, posted 07-14-2010 12:09 PM CosmicChimp has seen this message but not replied

  
jar
Member
Posts: 33957
From: Texas!!
Joined: 04-20-2004


Message 14 of 21 (568735)
07-14-2010 12:42 PM


Second DNS server is not responding.

Replies to this message:
 Message 15 by Admin, posted 07-14-2010 1:28 PM jar has not replied

  
Admin
Director
Posts: 12834
From: EvC Forum
Joined: 06-14-2002
Member Rating: 1.8


Message 15 of 21 (568736)
07-14-2010 1:28 PM
Reply to: Message 14 by jar
07-14-2010 12:42 PM


The 2nd DNS server will start working as I begin turning on more and more of the server.

--Percy
EvC Forum Director

This message is a reply to:
 Message 14 by jar, posted 07-14-2010 12:42 PM jar has not replied

  
Newer Topic | Older Topic
Jump to:


Copyright 2001-2022 by EvC Forum, All Rights Reserved

™ Version 4.1
Innovative software from Qwixotic © 2022